Oude Roderweg 17D
6422 PE, Heerlen
045 566 0657
Bel ons nu
Openingstijden
Ma - Vr: 08:30 - 17:00
Maak een afspraak
tandtechniekdebeitel@gmail.com

Onze behandelingen

U kunt bij ons rekenen op complete kwaliteit van tandheelkundige zorg. Alles onder één dak. We helpen u om uw tandvlees, tanden en kiezen in optimale conditie te houden. Onze vakbekwame mondzorgprofessionals gebruiken de meest moderne technieken en apparatuur. Ook volgen we heldere richtlijnen en processen voor de best mogelijke tandheelkundige zorg en behandelingen. Zo kunnen we u steeds de juiste zorg en aandacht geven: van de periodieke controle en acute behandeling tot en met esthetische tandheelkunde.

Volledige Prothese

Een regulier kunstgebit of gebitsprothese vervangt het gehele gebit. De tanden en kiezen worden vastgezet door middel van kunsthars en bedekt ook het gehemelte voor houvast.

Read More

Partiële Prothese of Frameprothese

Indien u nog maar een aantal tanden of kiezen in de mond heeft kan er een gedeeltelijk kunstgebit gemaakt worden.

Read More

Flexibele Prothese

Flexibele prothese is een voordelige optie voor een mooi gebit. Indien u een of meerdere elementen (tanden) mist is een flexibele prothese een uitstekende oplossing met veel draagcomfort.

Read More

Rebasing en Reparatie

De meeste reparaties zijn binnen een dag klaar. U kunt bij ons in de wachtkamer op uw reparatie wachten of u heeft twee afspraken op een dag bij uw tandarts om het gebit af te leveren en dezelfde dag nog gerepareerd op te halen.

Read More

Kroon en Brugwerk

Wanneer een tand of kies is afgebroken, is het plaatsen van een kroon een van de mogelijkheden om uw gebit er weer fraai uit te laten zien. Een kroon is eigenlijk niets meer dan een kapje dat over een afgeslepen tand of kies past.

Read More

Gebitsbeschermers

Gebitsletsel kunt u soms voorkomen. Tijdens het sporten kunt u bijvoorbeeld een gebitsbeschermer (ook wel ‘bitje’) dragen. Die biedt geen garantie, maar kan de eventuele schade bij een ongeluk beperken. Er bestaan verschillende soorten gebitsbeschermers.

Read More

Implantaten

Een implantaat is een vervanging van de wortel die op het kaakbot wordt geplaatst. Implantologie is inmiddels geen nieuwe technologie meer in de tandtechniek en tandheelkunde.

Read More


Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken door te bellen naar 045 566 0657. Een e-mail sturen naar tandtechniekdebeitel@gmail.com is ook mogelijk. We werken nauw samen met een tandtechnici in de regio, waardoor u snel geholpen wordt.